ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2014

Στα πλαίσια της ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων έτους 2014 ,

η ΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχε στην « Πρόσκληση ενδιαφέροντος και ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια αξιολόγησης με απόλυτη επιτυχία, αναγνωρίστηκε ως ο ένας από τους δύο επίσημους φορείς Α΄και Β΄ βαθμού του νομού Αχαΐας για την υποβοήθηση των αγροτών και τη συμπλήρωση και υποβολή της  Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης  ΟΣΔΕ 2014.

     Ο άλλος επίσημος φορέας του Νομού Αχαίας είναι η Ένωση « Συνεταιριστικές Οργανώσεις Παναιγιαλείου – Καλαβρύτων » .

    Η ΕΑΣ Πατρών ως κύρια πύλη εισόδου Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2014 , με την πολύχρονη πείρα και το εξειδικευμένο προσωπικό,  αναλαμβάνει και εγγυάται την ασφαλή ηλεκτρονική καταχώρηση στο σύστημα υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ, ενώ ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι και την εξόφληση των επιδοτήσεων, έχει την δυνατότητα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή  της αίτησης χρειαστεί αντιμετωπίζοντας έτσι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

 Σημειώνεται ότι κανένας άλλος φορέας ή ιδιώτης δεν πιστοποιήθηκε για τον νομό Αχαΐας να αναλάβει το έργο του ΟΣΔΕ 2014 και να διασφαλίσει μέχρι το τέλος την όλη διαδικασία.

    Η υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2014 θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών, Ανθείας 38 και θα αρχίσει μετά το Πάσχα. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση με την ημερομηνία έναρξης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

     Επιπλέον η ΕΑΣ Πατρών αναλαμβάνει τη διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης με απόλυτη υπευθυνότητα ώστε να αποφευχθούν τυχόν επιπτώσεις στην επόμενη κατανομή δικαιωμάτων από το 2015 μέχρι και το 2020.

     Οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης έχουν ήδη ξεκινήσει και  θα συνεχιστούν μέχρι την 15η Μαΐου όπου είναι και η καταλυτική ημερομηνία.

 ΈΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ